Gyönyörű ünnepi díszben áll a Szabadság tér!

Áll Sándorfalva 2016-os karácsonyfája!
2016-11-23
Rövidített nyitvatartás a megyei kormányablakokban
2016-11-28

Utoljára frissítve 2016-11-25

A karácsonyfa sötétben, kivilágítva egyszerűen fantasztikus!

Napközben egy teljesen átlagos, földíszített fenyőfa áll a Szabadság téren, amely estére nem túlzás, átváltozik: a fényfüzérek olyan gyönyörűvé varázsolják, hogy odamegy az ember, nézi, és boldog, mosolyog. Le a kalappal a Sándorfalvi Pipacs Óvoda, a Sándorfalvi Kulturális Központ és a Sándorfalvi Önkormányzati Vagyonkezelő munkatársai előtt! Péntek délelőtt az adventi koszorút Kátai Jánosné Ildikó vezetésével készítették el, majd a SÖV-ösök fölállították a színpadot, Sipos Antal és csapata kirakta a kültéri izzósorokat, díszbe öltözött a Szabadság tér többi része is, az Ady Endre utca és a Széchenyi utca, valamint az Alkotmány körút térhez közeli épületei: a Coop-épületek, a Petőfi Emlékkönyvtár, a SÖV épülete – nézzék meg galériánkat!

És meggyógyították a szamarat is a betlehemi jászolban: a Sándorfalvi Kisbíró Facebook-oldalán jelent meg fotó arról, valaki már az első napon tönkretette a karácsonyi dekorációt azzal, hogy összetörte a szamár mellső lábait.

Menjenek ki este is a belvárosba, ha csak néhány percre is, de megéri!

És persze megéri majd vasárnap, november 27-én is kilátogatni. Délután négykor kezdődik advent első vasárnapján az ünnepség. Az általános iskolások már nagyon készülnek! A teret a hagyományok szerint lezárják a polgármesteri hivatal előtti szakaszon, itt lesz a műsor és a jótékonysági vásár is, amelyet az első vasárnap a sándorfalvi általános iskolás gyermekek javára rendeznek meg.

Töltsék le a fönti plakátot is (nagy méretben, pdf-ben), mind a négy vasárnap remek programokkal várják önöket a szervezők.