Gyakorlatoznak a Magyar Honvédség katonái

Tök Jó Sándorfalva: Citera u. 13./A
2021-10-25
Véradás a SZIKK-ben
2021-10-25

Utoljára frissítve 2021-10-25

A Magyar Honvédség sajtóközleményében arról tájékoztatja a lakosokat, hogy katonái 2021. október 27-én (szerdán) és 28-án (csütörtökön) harc-, és gépjármű mozgásokkal, illetve hanghatásokkal járó gyakorlatot hajtanak végre. Az említett időszakban katonai gép- és harcjárművekből álló menetoszlopok közlekednek a Hódmezővásárhely – 47. számú főút – M43 autópálya – Sándorfalva – Dóc, illetve megnövekedett katonai forgalomra kell számítani a Hódmezővásárhely – Szentes útvonalon, továbbá nagyobb hanghatással járó feladatokra (repülő, helikopter, robbantás) kell számítani Hódmezővásárhely, Dóc és Sándorfalva közelében található gyakorlótereken.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönik.