Felállították a város karácsonyfáját

17. napirendi pont ZÁRT: Szociális alapú bérlakás iránti jogosultság felülvizsgálatáról döntés
2021-11-16
A Magyar Honvédség több ösztöndíj lehetőségre is felhívja a fiatalok figyelmét
2021-11-18

Utoljára frissítve 2021-11-17

Több járókelő is csodálta a Szabadság téri munkálatokat november 17-én: daruval emelték Sándorfalva hatalmas karácsonyfáját a helyére.

Bálint Imre és családja (Sándorfalva, Kis krt. 34.) ajánlotta fel a gyönyörű fenyőfát. Nagyon hálásak vagyunk nekik ezért, és ezúton is köszönjük, hogy az eddig az udvarukban magasló fa idén Sándorfalva ünnepi hangulatát biztosíthatja.

A karácsonyfa-állításban továbbá közreműködött Csíkos Norbert vállalkozó (Sándorfalva, Alkotmány krt. 42.), aki a fa elszállításában segédkezett, a SÖV Kft. csapata, akik Süli László vezetésével a fa elszállításában és felállításában is részt vettek, valamint a Kósa Műhely, akik a karácsonyfatalp elkészítésében segítettek.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik valamilyen módon hozzájárultak ahhoz, hogy a karácsonyfa helyére kerüljön, és elkezdődhessen az ünnepi készülődés városunkban.

Ahhoz, hogy a fenyőfa igazi karácsonyfává váljon, elengedhetetlen feldíszíteni azt – ezt a munkát jövő hét keddre tervezi az önkormányzat. Ígérjük, erről is beszámolunk majd.