Egészséghét: már most jelentkezhet a kivizsgálásokra!

Egészséghét – 2018. november 5–9.
2018-10-25
Újra Sándorfalvára jön a tüdőszűrő busz!
2018-10-25

November első teljes hete újra Egészséghét Sándorfalván. Már most jelentkezhet a kivizsgálásokra!

A Sándorfalvi Kisbíró legfrissebb lapszámában is megtalálják az Egészséghét mellékletét, amelyet külön is le tudnak tölteni honlapunkról. November 5-étől 9-éig számos szűrővizsgálatra lehet itthon, helyben elmenni. Ezek között vannak ingyenes vizsgálatok, és vannak amelyekért fizetni kell – nem többet, mint egyébként a szegedi kontrollvizsgálatokon.

A vizsgálatok jelentős részére telefonon kell időpontot egyeztetni. Minden vizsgálatnál ott van a telefonszám, amelyet hívni kell.

Bejelentkezéssel, kérdéseikkel keressék az Sándorfalvi EESZI munkatársait munkanapokon 8.00– 16.00 óra között. Személyesen: Sándorfalva, Szabadság tér 4/A. Telefonon: 62/250-004.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a szűrővizsgálatokra személyes okmányait mindig vigyék magukkal! Tájékoztatjuk a külterületi lakosokat, hogy a szűrővizsgálatokra való beutazáshoz, amennyiben szükségük van rá, igényeiket a tanyagondnoki szolgálatnál jelezzék! A szűrővizsgálatok korlátozott számban vehetők igénybe, az időpontokat a jelentkezés sorrendjében tudják adni!

Betűméret