Dolgozzon az Adójogi és -igazgatási Csoportnál!

Vagyonnal való gazdálkodás – kataszteri ingatlanok
2016-05-25
Diákok! Dolgozzatok nyáron az önkormányzatnál!
2016-06-15

Állást kínál a közös önkormányzati hivatal, adóügyi ügyintéző munkakörre lehet pályázni.

Pályázati felhívás adóügyi ügyintéző munkakör betöltésére

A Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal (6762 Sándorfalva, Szabadság tér 1.) pályázatot hirdet az Adójogi és -igazgatási Csoporthoz adóügyi ügyintéző munkakör betöltésére, teljes munkaidős, határozatlan idejű közszolgálati jogviszony keretében.

A feladatok a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal illetékességi területére (Sándorfalva város és Dóc község) vonatkoznak.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Helyi adóval, gépjárműadóval kapcsolatos adóügyintézői feladatok ellátása. Adók megállapítása és kivetése, adóztatással kapcsolatos adminisztratív tevékenységek, adatfeldolgozások. Adóhátralékok, adók módjára behajtandó köztartozások ügyintézése. A képviselő-testület munkájának segítése adóügyben.

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a Közszolgálati Szabályzat rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • magyar állampolgárság,
  • cselekvőképesség,
  • büntetlen előélet,
  • középiskola/gimnázium és közgazdasági szakképesítés vagy középiskolai végzettség és az OKJ szerinti valamely középfokú pénzügyi-számviteli szakképesítés, általános gazdasági és statisztikai ügyintéző, vállalkozási ügyintéző szakképesítés,
  • azonos területen szerzett legalább 1–3 év szakmai tapasztalat.

A pályázat benyújtásának határideje: személyesen vagy postai úton 2016. június 20-áig. Szükség esetén meghallgatás is lehetséges legkésőbb 2016. június 27-éig.

A munkakör legkorábban 2016. július 1-jétől tölthető be.

A pályázati kiírással kapcsolatban bővebb információt adóügyi kérdésekben Dr. Másody Zsolt adó-csoportvezető a 62/572-967-es, munkaügyi kérdésekben Papp Ibolya munkaügyi referens a 62/572-972-es telefonszámon nyújt hivatali munkaidőben.

A pályázati kiírással kapcsolatos további információ a www.kozigallas.gov.hu weboldalon található 2016. június 6-ától.

FACEBOOK
TWITTER
Betűméret