Díjtalan piaci napok a Szegedi Mars téri piacon

8. napirendi pont
2013-01-24
2013.01.24./3 – 1. melléklet
2013-01-29

A Csongrád Megyei Agrárkamara, a Csongrád Megyei Agrár Nonprofit Közhasznú Kft.-vel közösen, a Szegedi Vásár és Piac Kft.-vel együttműködésben a tanyai gazdálkodók számára díjtalan piaci napokat biztosít a Szegedi Mars téri piacon. Február 4. és április 30. között, minden hétfőn a nagycsarnokban kijelölt helyen a tanyagazdák helypénz befizetése nélkül árusíthatnak.

 

Ezzel a lehetőséggel élhet minden tanyagazda, aki saját termékét kívánja értékesíteni, (zöldség, gyümölcs, hús, szárazáru, savanyúság, hűtést nem igénylő csomagolt tejtermékek, bor, stb.) valamint a termelő rendelkezzen azokkal a dokumentumokkal és engedélyekkel, amelyek szükségesek a piacon történő árusításhoz.

 

Felhívták a figyelmet arra, hogy hűtést igénylő termékek árusítására nincs lehetőség. Ingyenes parkoló helyet biztosítanak. A piaci helyek előzetes egyeztetés után vehetőek igénybe!

Részvételi szándékukat a letölthető jelentkezési lap Csongrád Megyei Agrárkamarához való megküldésével lehet jelezni. A jelentkezési lap korlátozott számban a Polgármesteri Hivatal Önkormányzati irodáján is igényelhető.

 

Sándorfalva Város Polgármesteri Hivatal

Cím: 6762 Sándorfalva, Szabadság tér 1.
Tel.: (62)572-961
Fax.:(62)572-976
E-mail: polghiv@sandorfalva.hu

Betűméret