316 ezer forintot gyűjtöttek össze a civilek a bölcsiseknek advent harmadik vasárnapján

Szerdán visszaköltözik a Szabadság térre a buszmegálló!
2018-12-17
Meghívó 2018. december 20.
2018-12-18

Utoljára frissítve 2018-12-17

Az adományt a bölcsis csoportok kapják meg.

A Szabadság téren advent harmadik vasárnapján Sándorfalva civil szervezetei – Déli Blokk Motoros Egyesület, Sándorfalvi Gyermekmosoly Egyesület, Polgárőr Egyesület Sándorfalva, Sándorfalvi Városszépítő Egyesület, Sándorfalvi Remény Mozgáskorlátozott Egyesület, Sándorfalvi Őszikék Nyugdíjas Egyesület, Sándorfalvi Nagycsaládosok Egyesülete, Sándorfalvi Kamarakórus – és a bölcsőde dolgozói voltak a házigazdák, akik a bölcsiseknek gyűjtötték az adományokat. Fellépett a Sándorfalvi Irodalmi Kör, a Kalamajka Tánccsoport, egy rövid koncertet adott a Peter&Pan gitárduó is, Műsort adtak a STAMI diákjai és tanárai, és elhozott a Szabadság térre a Feel Good Tánciskola is egy táncbemutatót. A rendezvény alatt és után pedig jótékonysági vásárra vártak minden kilátogatót.

Meglepetésműsor is volt: a Sándorfalvi Kamarakórus az ünnepség előtt, „nulladik” fellépőként énekelt karácsonyi dalokat.

Az adományokat összesítették:

316 ezer forint gyűlt össze december 16-án!

Judik Józsefné a Sándorfalvi Civil Szövetség elnöke, Vári Istvánné az EESZI intézményvezetője és Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester köszöni mindenkinek az adományokat, a támogatásokat!