Sándorfalva Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal környezeti politikája

Normatív határozatok 2012
2012-01-05
Sándorfalva Fenntarthatósági Fejlődés Program
2012-06-05

Sándorfalva Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala felelősséggel viszonyul a természeti környezethez is, fenntartható fejlődésünk kulcskérdését a környezettel való harmóniában látjuk.

Működésünknek egyik fontos szempontja az ökológiai és szociális szempontok figyelembe vétele, amelyre fejlesztéseink során is figyelmet fordítunk.

A környezettel való harmonikus együttélésre törekvés –működésünkhöz kapcsolódó specialitásokat figyelembe véve – részét képezi szervezeti filozófiánknak, amely döntéseink meghozatalának is részét képezik.

Célkitűzéseink között szerepel a Hivatalra vonatkozó környezetvédelmi tevékenység folyamatos javítása, és a működésünkkel összefüggő káros környezeti hatások csökkentése.

Környezetünk kíméletére törekszünk az elérhető legjobb technológiák alkalmazásával.

A környezetvédelmi jogszabályok betartása, és lehetőségeinkhez képest a hatósági előírásokban foglalt emissziós határértékek megtartása kiemelt feladat a környezettel összefüggő működésünk során.

A környezeti tevékenységünkkel kapcsolatosan a nyilvánosság részére hozzáférést biztosítunk, a vonatkozó jogszabályok megtartásával együtt.

Sándorfalva Város honlapján az ezzel kapcsolatos információkat naprakészen tartjuk.

 

Sándorfalva, 2012.04.24.

Dr. Kovács Beáta sk.

Jegyző

Ossza meg ismerőseivel írásunkat!
Facebook
Vissza a hírekhez
Accessibility
Panel elrejtése